O NAS

PODJETJE

Osebna dvigala Simbilift je mlado dinamično podjetje zgrajeno na trdnih temeljih. Smo prilagodljivi, odzivni in iznajdlivi. Prihodnost je za nas izziv v katerega vstopamo samozavestni in z jasnimi cilji. Pri našem delu stremimo h kakovosti in inovativnosti. Delamo s pravimi ljudmi na pravem mestu za čim boljše izvajanje našega dela.

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je, gojiti dolgoročne odnose z našimi strankami. Zagotoviti jim želimo kvalitetne in inovativne izdelke ter storitve. Smo zavezani k varnosti, zanesljivosti in popolnemu zadovoljstvu kupcev. To zavezo uresničujemo pri vsakdanjem delu. Zato se lahko naše stranke na nas zanesejo.

VIZIJA

Glavni strateški cilji, ki podpirajo našo vizijo, so:

KAKOVOST

Želimo biti poznani po visoki kakovosti pri našem delu, ki presega še tako visoka pričakovanja naših strank. Storitve, ki jih nudimo našim strankam tudi neprestano izboljšujemo.

ZDRAVJE IN VARNOST

Pri našem delu moramo skrbeti za varnost in zdravje strank/uporabnikov naših izdelkov ter storitev. Prav tako pa skrbimo tudi za lastno varnost in zdravje.

POŠTENOST

Nagrajujemo poštenost in etiko, povemo resnico in ne podpiramo nemoralnosti na katerem koli področju našega dela. Najprej smo samokritični in šele nato kritiziramo druge. Naredimo to, kar smo rekli, da bomo storili. Pri delu smo pošteni in zanesljivi.

NAPREDEK IN INOVACIJE

Nenehno ustvarjamo in spremljamo novitete, saj le tako napredujemo, ter poizkušamo biti inovativni vsak dan. Vedno se trudimo razvijati in izboljšati našo kakovost dela, naše storitve ter druge strateške cilje.

PODATKI O PODJETJU

  • Naziv: Simbilift, d.o.o.
  • Naslov: Zlatoličje 43, 2205 Starše
  • E-pošta: dvigala@simbilift.si
  • Telefon: 041-443-651
  • Davčna številka: SI34919139
  • Matična številka: 8830096000
  • Direktor: Maksimiljan Kröpfl
Osebna Dvigala - Simbinet by Simbinet d.o.o